TOPCOIN (v3) - Scrypt POW/50% POS Hybrid - Coin Control


crymzyn
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 1, Posts: 5
#0

TOPCOIN v3 (TOP)

DOWNLOAD: http://topcoin.us/download
Mirror: TopCoin v3.1

SOURCE: https://github.com/cloudstick/TopCoin3

[SPECS]
Algo: Scrypt

Work: POW/POS
POS: 50% annual, paid daily, commencing after 1 week.
POW: 5 per block, halving each 3 years, Retargeting every block
Coin Control

[SOCIAL]
https://coinmarketcap.com/currencies/topcoin/
https://facebook.com/OfficialTopcoin

https://twitter.com/topcoindev
http://reddit.com/r/topcoin
Slack
Bitcointalk Forum

[EXCHANGES] 
https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=TOP_BTC

[BLOCKVIEWER]
https://prohashing.com/explorer/Topcoin/

http://explorer.topcoin.us

[MINING POOLS]
http://top.coincave.nl/

If you are getting the error "checkpoint is to old" you are probably on version 3. Please update to 3.1.

Example for solomining:  
/Appdata/Roaming/TopCoin3/topcoin3.conf

listen=1
daemon=1
server=1
rpcuser=uSErnamE
rpcpassword=P@sSword
rpcallowip=10.1.1.*
rpcport=20812
rpcconnect=127.0.0.*
addnode=coins.prohashing.com:6207
addnode=47.34.121.136:22561
addnode=162.243.74.149:22561



Posted: 1/4/2018 8:38:48 PM Edited: 1/9/2018 7:11:57 PM
oleg73
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 1
#1

I had an old 2014 wallet of Topcoin.
When I load the new wallet-software with my old 2014 wallet I get the error:
"Error reading wallet.dat All keys read correctly but transaction data might be missing or
incorrect" and after that the wallet-program crashes.



Posted: 1/4/2018 8:53:33 PM
crymzyn
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 1, Posts: 5
#2

I had an old 2014 wallet of Topcoin.
When I load the new wallet-software with my old 2014 wallet I get the error:
"Error reading wallet.dat All keys read correctly but transaction data might be missing or
incorrect" and after that the wallet-program crashes.

oleg73: 1/4/2018 8:53:33 PM

 We will need to swap you to v3.  Are you able to load the wallet in its original version of TopCoin?



Posted: 1/4/2018 9:57:54 PM
jianghao8099
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 1
#3

Hi Crymzyn,

 

Good to see TOP is back, I just want to know some questions about it:

1.What is the total supply of TOP? does it have a limitation like BTC?

2.Do we have any plans to list TOP on any other exchanges?

 

Thanks

Haug



Posted: 1/5/2018 12:49:13 AM
crymzyn
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 1, Posts: 5
#4

Hi Crymzyn,

 

Good to see TOP is back, I just want to know some questions about it:

1.What is the total supply of TOP? does it have a limitation like BTC?

2.Do we have any plans to list TOP on any other exchanges?

 

Thanks

Haug

jianghao8099: 1/5/2018 12:49:13 AM

 

Thanks!  Here are my responses:

  1. There is no total supply cap.
  2. Yes, I will get a list together of where we are on the voting list.  Any suggestions are welcome as well!

Please let me know if you have any other questions.

crymzyn



Posted: 1/7/2018 6:05:54 AM
Miner2014
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 1
#5

Good to see this coin's return! I still have the ones i mined before in '14.

What do I have to do to exchange them into the new TOP?

 

Thanks!

 

Miner2014

 



Posted: 1/7/2018 9:33:45 PM
crymzyn
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 1, Posts: 5
#6

Good to see this coin's return! I still have the ones i mined before in '14.

What do I have to do to exchange them into the new TOP?

 

Thanks!

 

Miner2014

 

Miner2014: 1/7/2018 9:33:45 PM

Thank you!  Send me a PM and we can work through the swap laughing



Posted: 1/9/2018 7:09:45 PM
crymzyn
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 1, Posts: 5
#7

Just keeping everyone in the loop here...  I posted a brief history/future blurb on bitcointalk yesterday:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=765196.msg28207782#msg28207782

Thanks! laughing
crymzyn



Posted: 1/16/2018 3:35:39 PM Edited: 1/16/2018 3:36:35 PM
Habana
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 1
#8

I have an old wallet of Topcoin.

When I load a new wallet qt whit my wallet I get the error.

What should I do to get the coins from the old wallet?

Thanks, Csaba



Posted: Yesterday 11:59:00 PM Edited: Yesterday 11:59:23 PM