Chat

Trollbox
Users Online: 0

I can't see my open orders or charts


Marketorder
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 1, Posts: 2
#0

The whole web site is empty for me except for the header of the site. I can't see charts, open orders or anything. I also can't send a support request. When I click on support request button nothing happens! 



Posted: 6/2/2017 3:01:01 AM
nickbeentjes
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 1, Posts: 4
#1

Mine too



Posted: 6/2/2017 3:07:35 AM
monti11
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 1
#2

Same, and im getting worry.



Posted: 6/2/2017 3:11:22 AM
jackbenn
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 1
#3

I have the same issue . . . webmaster, any updates?



Posted: 6/2/2017 3:13:33 AM
MrFloppy
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 86, Posts: 461
#4

there was a maintenance update, you may need to clear your browser cache if pages are not loading properly for you.



Posted: 6/2/2017 3:25:41 AM
mush003
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 2
#5

cant see nothing in my account at all ...



Posted: 6/2/2017 3:42:21 AM Edited: 6/2/2017 3:42:35 AM
mush003
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 2
#6

The whole web site is empty for me except for the header of the site. I can't see charts, open orders or anything. I also can't send a support request. When I click on support request button nothing happens! 

Marketorder: 6/2/2017 3:01:01 AM

 same here



Posted: 6/2/2017 3:43:03 AM
Marketorder
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 1, Posts: 2
#7

I did all that I still can't see nothing!!! 

 

 

there was a maintenance update, you may need to clear your browser cache if pages are not loading properly for you.

MrFloppy: 6/2/2017 3:25:41 AM

 



Posted: 6/2/2017 3:44:01 AM
MrFloppy
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 86, Posts: 461
#8

The whole web site is empty for me except for the header of the site. I can't see charts, open orders or anything. I also can't send a support request. When I click on support request button nothing happens! 

Marketorder: 6/2/2017 3:01:01 AM

 same here

mush003: 6/2/2017 3:43:03 AM

 there was a maintenance update, you may need to clear your browser cache if the pages are not loading properly for you. ;)

 



Posted: 6/2/2017 3:45:15 AM
nickbeentjes
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 1, Posts: 4
#9

Cleared browser cache ... all good



Posted: 6/2/2017 3:47:30 AM
Eyup
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 1
#10

i cleared the cache, it works perfect now . thanks!



Posted: 6/2/2017 7:29:41 AM
Ken5421
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 2, Posts: 4
#11

mine gone as well



Posted: 6/2/2017 11:14:41 AM
Ken5421
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 2, Posts: 4
#12

I cleared my browser cache. I'm back up and can see everything. Fuck thaT WAS SCARY!



Posted: 6/2/2017 11:23:43 AM
Walletor
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 2
#13

Hi, same here frown



Posted: 6/2/2017 12:12:13 PM
sujoys
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 1
#14

The whole web site is empty for me except for the header of the site. I can't see charts, open orders or anything. I also can't send a support request. When I click on support request button nothing happens! 

Marketorder: 6/2/2017 3:01:01 AM
Me too. No seeing my balance or order form. . ..  just a blank white paper. . . . .

 



Posted: 6/2/2017 3:41:49 PM
MrFloppy
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 86, Posts: 461
#15

There was maintenance and update of the site performed earlier today, it may be necessary to clear your browser cache if you are experiencing issues with the site not displaying correctly.
After you have cleared your cache, the site should behave normally again for you.

If you need a guide to clearing your browsers cache this page has a guide for most of the popular browsers and devices currently in use :
http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache 

 



Posted: 6/2/2017 6:25:38 PM Edited: 6/2/2017 6:25:56 PM
Walletor
Gender: Unknown
Country: Unknown
Threads: 0, Posts: 2
#16

Thanks! It worked!



Posted: 6/2/2017 10:05:29 PM